Marketing

DSC07140Bent u op zoek naar (tijdelijke) extra capaciteit om de marketing van uw bedrijf, concept of product vorm te geven? Of zoekt u een ervaren professional die complexe technische materie snel kan doorgronden en vertalen kan in argumentatie en een hands-on marketingaanpak? Dan bent u bij Q-rious Marketing & Communication aan het juiste adres. Q-rious is gewend om snel te schakelen en om te communiceren in de taal van uw doelgroep(en). Mijn redactionele werkzaamheden vragen niet anders. Q-rious kan u en uw bedrijf bijvoorbeeld assisteren in het segmenteren van markten, het positioneren van producten, maar ook in het ontwikkelen van een productnaam of pay-off. Ik doe dit in woord, in beeld, of in combinaties ervan zoals brochures, presentaties en online content. Indien gewenst doe ik tevens de productfotografie, het tekstschrijven en de productie van marketing materialen in diverse talen.

Product- en merknamen die blijven hangen! 

Een specialiteit van Q-rious Marketing & Communication is het ontwikkelen van product- en merknamen en pay-offs. Het loopt als een rode draad door mijn carrière en privéleven heen met als basis opleidingen aan Wageningen Universiteit en NIMA B. Enkele voorbeelden zijn Kverneland (Accord) Exacta, Vicon TrimFlow, Agrifac GreenFlowPlus en Agrifac OptiTrackPlus (nu OptiTraxx).

Kortom, zoekt een professionele en technische marketeer die uw geavanceerde concept (inter)nationaal in de markt kan zetten, neemt u dan gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.